Schilderen

Schilderen kunnen we eigenlijk al, als kind onbevangen en zonder oordeel. Gaandeweg, als we volwassen worden, raken we die onbevangenheid kwijt. Er is een stemmetje dat zegt: “ ik kan niet schilderen, ik weet niet wat te maken, ik heb geen talent ”, enzovoort, enzovoort. De onbevangenheid uit onze kindertijd is verdwenen en meestal voelen we dat en ervaren we dat als een groot verlies.

Op deze schilderdag proberen we een stukje van die oorspronkelijke vrijheid, die we als kind nog hadden, weer terug te vinden. Als je schildert om het proces, dan kan er niets mislukken. Dan is er geen oordeel, geen goed of fout. Er zijn kleuren die ontstaan en zich vormen, daar onstaat er de vrijheid om elk moment weer andere materialen te pakken en links of rechtsaf te slaan. Waarnemen, niet prestatiegericht zijn, toelaten, experimenteren en onderzoeken; dat zijn de richtwijzers. Vooral kijken, voelen, reflecteren en je zult ontdekken: IK GA STEEDS MEER ZIEN!

Als begeleider geef ik stimulans en input, feedback en tegenwicht. We voeren gesprekken met elkaar, wisselen ervaringen uit en bekijken elkaars werk. Het is een dag voor experiment, voor verdieping en nieuwe ervaringen. Er zijn schilderezels, verschillende soorten verf, inkt, krijt, potlood, papier, doek en er zijn allerlei gereedschappen. Kortom: een heerlijke schilderdag voor jezelf!!

Wil je graag met vrienden, familie of bv. met collega’s een eigen workshop schilderen organiseren? Ik bied graag die mogelijkheid. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. 

Maximaal 10 personen.

 

Datum

Tijden

10.00 uur tot 17.00 uur.

Lokatie

Dorpsstraat 200, Zoetermeer

Kosten

65 euro inclusief materiaal en koffie, thee en soep.

Inschrijven

Door overmaking van het totaalbedrag op bankrekening NL97TRIO 0254851630 t.n.v. B. Beck (Zoetermeer)